Vegan Easy Egg

 Den som sa: "Du kan ikke lage en omelett uten å knekke noen egg," har ennå ikke prøvd ORGRANs Vegan Easy Egg ™! '
 Som stolte vinnere av 2018 'Free From' Foods Awards i Storbritannia, er det lokale australske merkevaren ORGRAN® beæret for å bli anerkjent som ledende innen produktinnovasjon i glutenfri og "fri fra" -kategorien.'
Vegan Easy Egg_3D Box

 
Som annonsert i London den 17. april 2018, ble Vegan Easy Egg ™ tildelt gulltroféet for beste produkt generelt og over 2 kategorier av et panel av profesjonelle dommere som er utnevnt til prisutdelingen hvert år.
 
Tilbakemeldinger fra dommerne på prisutdelingen sa: "Fantastisk produkt, så imponerende, så smart! En ekte innovasjon i fri fra. "
 
Vegan Easy Egg ™, som etterligner oppskrifter for eggerøre, omelett, quiche og frittata, produseres ved hjelp av en kombinasjon av kikerterfiber og naturlige ingredienser.
 
Produsert i et toppmoderne allergivennlig anlegg i Carrum Downs, Australia, er Vegan Easy Egg ™ lik 15 egg og er fullpakket med ernæringsmessige variasjoner.
 
Med en god kilde til fiber og 7,5 g protein per porsjon, gir dette vegetabilske produktet det perfekte alternativet til de som lider av egg eller andre matallergier, inkludert de som følger en vegansk livsstil.
 easy egg omelett 2
 
 
 
ORGRAN er en av de få produksjonsanleggene i verden som er sterkt dedikert til glutenfri og allergivennlig mat og fortsetter å være Total 'Free From' Solution, i over 30 år.
 
De 8 vanligste matallergiene i verden er; melk, egg, nøtter, hvete, sesam, soya, skalldyr og fisk. ORGRAN er stolt av å produsere et omfattende utvalg av produkter som unngår de vanligste matallergiene, og mer.
 
Alle ORGRAN-produkter er glutenfrie, hvetefrie, eggfrie, meierifrie, gjærfrie, nøtterfrie, soyafrie, veganer og kosher.
fri til å føle seg bra